Onur Ambalaj iz Turske

onur ambalaj

Osnovana 1983 god., Onur Ambalaj je jedna od vodećih kompanija u oblasti plastične ambalaže u Turskoj sa svojom uspešnom prošlošću je uspela da svoje ime učini poznatim u svetu.

Bongioanni Macchine iz Italije

bongioanni macchine

Bongioanni Macchine kompanija iz Italije proizvodi mašine i opremu za industriju glinenih cigli i crepa.

 

OMS iz Italije

oms group

OMS S.p.a. je svetski renomirana firma u proizvodnji mašina za pakovanje. U njihovom asortimanu su mašine za vezanje paleta i paketa PP i PET trakama, omotavanje paleta streč folijom kao i pakovanje paleta termoskupljajućom folijom i streč hud folijom. Kod nas možete dobiti kompletnu podršku i informacije za nabavku novih mašina kao i rezervnih delova.

Sabo iz Grčke

sabo

SABO S.A. iz Grčke je jedan od lidera u izgradnji postrojenja za prouzvodnju cigle i crepa po sistemu " ključ u ruke". Takođe vrlo uspešno sprovode modernizaciju svih delova proizvodnih pogona u cilju povećanja kapaciteta i produktivnosti uz smanjenje potrošnje energije.

 

Full Strap iz Italije

fullstrap

Full Strap s.r.l. je vodeći Evropski distributer proizvođača mašina za pakovanje Transpak, kao i mašina za strečovanje Full Stretch. Sve njihove proizvode možete kupiti kod nas uz obezbeđenu garanciju i servis, kao i snabdevanje rezervnim delovima.

Ripack iz Francuske

ripack

Ripack iz Francuske je proizvođač opreme za zagrevanje folije u procesu termoskupljanja. Njihova oprema se najčešće koristi prilikom pakovanja paleta termoskupljajućom folijom, haubama.